20 de setembre de 2019

FULLETONS DEL BAGES

NOTÍCIA: 

La promoció del territori i els seus recursos i atractius turístics és un dels eixos estratègics de Bages Turisme.

L’àrea de turisme del Consell Comarcal del Bages edita i imprimeix material promocional de la comarca del Bages. 

El material promocional es reparteix a Oficines de Turisme i Punts d’Informació.

Si qualsevol persona per un esdeveniment o una finalitat concreta vol obtenir material pot demanar-lo a l’àrea de turisme (turisme@ccbages.cat) i passar-lo a recollir un cop confirmada la petició.

 

DOCUMENTS ADJUNTS: https://drive.google.com/open?id=1lSqL1IU4h-bWIhRc_uc99CEpDpJZvx_p 

Els distintius de qualitat del Bages

Els camins del Bages


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function themify_is_shop() in /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/themify-metabox/includes/themify-metabox-utils.php:116 Stack trace: #0 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(375): themify_verify_assignments(Array) #1 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/views/render.php(18): Themify_Popup->is_popup_visible(8483) #2 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(169): include('/home/bagesturi...') #3 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(191): Themify_Popup->load_view('render.php', Array) #4 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-includes/class-wp-hook.php(287): Themify_Popup->render('') #5 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('' in /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/themify-metabox/includes/themify-metabox-utils.php on line 116