1 d'abril de 2020

AJUTS I FORMACIONS PER AL SECTOR TURÍSTIC, AUTÒNOMS I PIMES

Davant la crisi causada pel COVID-19, el qual ha forçat la paralització de l’activitat del sector turístic entre d’altres, des de Bages Turisme i el Rebost del Bages hem preparat un document amb informació d’interès que persegueix 2 objectius principals: fer front als possibles problemes de tresoreria i pensar en noves estratègies per a ser més competitius a l’hora de superar aquesta situació.  

 

Per aquest motiu, us fem arribar un recull dels ajuts econòmics per mitigar els efectes del COVID-19 per a autònoms i Pimes i més concretament per al sector turístic i el comerç, així com diverses formacions online enfocades a emprenedors del sector turístic i l’hosteleria. 

Recull dels ajuts econòmics

Els distintius de qualitat del Bages

Els camins del Bages