Passar una tarda d’estiu a l’hort és un regal per als sentits. L’hort a l’estiu es transforma en un jardí comestible ple d’olors, colors i sabors. Us proposem descobrir aquest fantàstic indret en família. A través d’un petit joc de pistes cada família podrà explorar l’hort al seu aire i descobrir com funciona un veritable hort ecològic. I justament per cuidar alguns dels petits grans aliats dels pagesos us explicarem els secrets de la construcció d’un hotel d’insectes i us ajudarem a construir un petit hotel que us podreu endur a casa vostra.

I no podem deixar l’hort sense fer un tastet de les fruites que ens porta l’estiu. Una mossegada carregada de color i vitamines! No baixis de l’hort i vine a fer el pagès!

A Món Sant Benet tenim moltes ganes que pugueu gaudir d’aquesta experiència amb tota la confiança i és per això que l’hem preparat seguint totes les mesures sanitàries necessàries per garantir la vostra tranquil·litat.

Edats recomanades: De 5 a 12 anys

Durada de la visita: 1 hora 30 minuts.

Idiomes: Català

Aforament màxim: 20 persones

Dates: Del 18 de juliol al 26 de setembre. Tots els dissabtes a les 18.30h

Preu: 4€ adult – 8,5€ nen

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Estrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralSICTEDBiosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià