Viu l’ecoturisme a través d’una visita guiada a la finca Artelac i contempla el ramat de més de 600 cabres ecològiques en plena natura.

Artelac us convida a visitar la seva finca i les seves instal·lacions, així com a aprendre tot el procés d’elaboració dels seus productes, des de la cura dels animals fins a l’obtenció del formatge. Tot acompanyat per un audiovisual explicatiu sobre el funcionament de la finca i l’elaboració dels seus productes.

La visita inclou una degustació de (7 dels seus formatges), produïts a la mateixa finca, acompanyats d’un vi ecològic. En acabar la visita, si es desitja, ofereixen la possibilitat d’adquirir qualsevol dels seus formatges i productes ecològics disponibles en la botiga de la finca.

Artelac va néixer el 1969. En els seus començaments, la finca es dedicava al cultiu de fruites, verdures i a la criança de diversos animals. A poc a poc, però, la producció de la finca es va anar orientant a la cura de les cabres i a la producció de formatges. La finca Artelac, “El Paradís”, es troba al Bages; envoltada de boscos i sota l’incomparable paisatge de la muntanya de Montserrat.

Es dediquen a la ramaderia ecològica. Totes les seves cabres s’alimenten de pastures, farratges i cereals que provenen d’agricultura ecològica. És per això que de les seves cabres s’obté una llet biològica d’una alta qualitat i sabor autèntic.

Tots els productes Artelac són ecològics i estan elaborats amb llet de cabra de la forma tradicional, sense conservants.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Els camins del Bages