Navàs

Navàs conserva segles de ruralitat, un passat de vinya, valors i costums. Som finestra oberta al pre-pirineu. Donem pas a Cardona i esdevenim porta d’accés al Berguedà. Tenim la mirada posada a Montserrat.

L’antic territori del municipi de Castelladral, ara Navàs, ofereix naturahistòria, gastronomia… i la tranquil·litat que necessites per gaudir, cuidar-te i viure experiències genuïnes amb parella, família o amics…

Els fruits de la nostra terra són productes amb personalitat i caràcter: el vi, l’oli, la mel, l’embotit, el pa, les verdures i hortalisses, els cereals, les herbes medicinals… Volem potenciar els aliments naturals, ecològics i de proximitat. Prendre consciència d’aquests valors ens ha de permetre viure en un món més sostenible, equilibrat i just.

Descobrir Navàs significa descobrir 80km2 d’indrets, racons, moments i experiències per descobrir un passat de vinyes i oliveres, de pagesia, masos, senyors i creences.

Racons i moments de natura prop de Barcelona per desconnectar, fer salut, relaxar- te, gaudir de tu i la teva gent. Podràs conèixer el territori amb BTT, a cavall o practicant senderisme per diferents rutes, o senzillament descobrint els vestigis arqueològics del nostre passat.

Els distintius de qualitat del Bages

SICTEDGeoparc de la Catalunya CentralFogons del BagesEstrella MichelinEl Rebost del BagesDO Pla de BagesCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Biosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí IgnasiàCamí Oliba