L’alberg exigeix que els grups siguin d’un mínim de quatre persones i només obre els dijous i els divendres amb un servei especial per a 30 persones.
Disposa d’una habitació per a 26 persones, d’una per a 6 amb bany propi i una de 4 adaptada per a minusvàlids.
Compta amb sales de joc comunes i safareig. També ofereixen pensió completa sense activitats, activitats amb monitors i activitats d’un dia.
Just al costat de l’Alberg hi ha la possibilitat de llogar un pis per a sis o vuit persones, perfectament equipat, ideal per als monitors de colònies i per famílies que volen visitar aquest indret en un espai més privat.
Castelladral és tant a l’estiu com a l’hivern un indret que val la pena visitar tant pel seu encant natural com per aquells elements del voltant que mereixen ser visitats, com ara Sant Miquel de Castelladral, el Castellot, Sant Cugat del Racó…
El poble de Castelladral ocupa la part central i més elevada del terme municipal de Navàs, des de la riera de Sant Cugat o del Tordell fins a la Vall dels Gitanos, per on discorre la riera d’Hortons.

Espais interiors

– 2 dormitoris grans de 26 places i de 18 places, agrupades en blocs de 4 places (dues lliteres) i un armari mitjançant petits envans.
– 1 dormitori petit de 6pl amb lavabo i dutxa propi.
– Lavabos i dutxes pels nens i nenes
– Recepció
– Menjador
– Sales d’activitats
– Discoteca
– Lavabo de minusvàlids
– Servei de restaurant
Espais exteriors
– Camp de futbol
– Camp de bàsquet
– Pista de futbol sala
– Pista de hoquei
– Plaça gran on fer activitats
– Esplanades amb vistes privilegiades
– Bosc on realitzar-hi excursions

 

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

SICTEDGeoparc de la Catalunya CentralFogons del BagesEstrella MichelinEl Rebost del BagesDO Pla de BagesCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Biosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí IgnasiàCamí Oliba