Mas Collades és una masia preciosa de 1742, una construcció tradicional de pedra vista amb tres plantes, pati interior i portals originals de la s. XVIII.

Situada en una finca de 40 hectàrees al cor de la comarca del Bages i a escassos minuts de Balsareny, Mas Collades és una finca idònia per gaudir amb família i amics en un enclavament on conviuen en perfecta harmonia natura, història i gastronomia.

La masia ha estat reformada recentment, conservant el seu caràcter original, en un ambient càlid i acollidor, amb amplis i lluminosos espais interiors. Te capacitat màxima per a 13 persones, distribuïdes en dues plantes. A la planta baixa, trobem una gran cuina oberta i totalment equipada, amb menjador i llar de foc tradicional; menjador amb llar de foc, un gran saló principal i dues sales d’estar, a més de dues habitacions dobles i un bany complet. Des d’aquesta mateixa planta tenim accés, d’una banda, a l’antic estable, transformat en zona de jocs amb billar i futbolí; i per una altra, a una escala que ens porta a la planta superior, on trobem quatre habitacions (tres dobles i una triple) i dos banys complets.

La masia està envoltada d’un ampli jardí i una extensa zona boscosa, amb piscina compartida, una pista de frontó i pista de tennis. També consta d’espais d’esbarjo per a nens i 2 porxos, un d’ells amb una gran taula per a menjars a l’aire lliure i l’altre condicionat amb barbacoa.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Els camins del Bages