L’Associació Cultural i Recreativa de Fals és l’entitat organitzadora del Pessebre Vivent del Bages, que des de l’any 1977 es representa cada Nadal a les Torres de Fals.

El Nadal del 1977, amb l’intent de fer quelcom diferent, com a nova experiència i tanmateix obert a la participació de tothom, la gent de Fals i Rajadell després de la Missa del Gall a les Torres de Fals van representar unes escenes bíbliques, aprofitant la bellesa que ens donava aquest paratge.

La participació que des del primer moment fou molt nombrosa, quedà gratament sorpresa, àdhuc els organitzadors, per l’acollida que obtingué per part dels visitants, que en un nombre molt elevat gaudiren de la primera visita al pessebre. Aquesta i dues representacions més foren el màxim de concorregudes i la crítica positiva d’aquest públic, ens va fer adonar de les qualitats del lloc, i va ser l’ànim que ens va empènyer a treballar perquè el Pessebre pogués ser millorat i tingués continuïtat.

Any rera any el Pessebre ha pogut anar millorant en tots els seus aspectes fins aconseguir un espectacle digne i únic, portat endavant amb l’ esforç col·lectiu. Avis, pares i néts. Els podem veure junts al Pessebre, tot un Poble, repartit en diferents quadres per donar testimoni d’un missatge, d’avui, de sempre i universal.

We recommend

Bages quality labels

Bages paths