El certamen anual d’art i disseny de la comarca del Bages torna a obrir les seves portes en un nou espai per celebrar el seu setè aniversari.
Aquest any Artmercat torna al centre del poble de Navarcles ( parc marcel·li Monrós). Un nou entorn per passar un dissabte ple d’art, disseny i música entre altres propostes.

L’art i el disseny mostraran el dissabte 17 de novembre la seva diversitat en la setena edició del Artmercat de Navarcles, una trobada oberta a tot el públic que se celebrarà en un nou espai de les 10:00 a 21:00 hores. L’entrada al recinte és gratuïta.

L’edició de l’any passat va reunir 1.500 persones. Artmercat, promogut per tres joves, Eduard Padrós, Ingrid Garcia i Patricia Ramos, va néixer el 2012 per, de manera efímera, l’origen era situar en un espai semi abandonat de Navarcles un aparador visible, les obres de joves artistes i dissenyadors. “Sense ànim de lucre, i amb molta voluntat, cada any intentem pujar el llistó de l’any anterior, per aquest motiu, durant el dissabte 17 de novembre tot el públic podrà endinsar-se en la nostra festa. Gastronomia, exposicions, parades d’artistes, dissenyadors, tallers infantils completaran una oferta que vol ser una finestra per mostrar l’art als diferents tipus de públic, des de joves fins a famílies”.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Estrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralSICTEDBiosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià