El Camí Oliba, Bages Turisme, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i el Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, et conviden a la Caminada Oliba ’17 al Bages per gaudir de Sant Vicenç de Castellet i les millors vistes de Montserrat. Sortirem de la zona d’aparcament de Can Soler (St. Vicenç de Castellet) i recorrerem uns 14km del Camí Oliba (GR-151). La caminada amb esmorzar i guiatge inclosos és gratuïta!

Què és el Camí Oliba
El Camí Oliba és un sender de gran recorregut (GR-151) que connecta algunes de les obres més emblemàtiques de l’art romànic català. Transcorre entre Montserrat i els Pirineus i passa per algunes de les ciutats i pobles amb més història de la Catalunya Vella com Manresa, Vic, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Creua el paisatge d’interior i mitja muntanya de les comarques del Bages, Osona i el Ripollès en un itinerari poc exigent i envoltat de serveis turístics i comercials de gran valor afegit.

El Camí Oliba et mostra el patrimoni romànic dels Pirineus a Montserrat de la mà del Bisbe i Abat Oliba! Trobaràs més informació a www.camioliba.cat.

 

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

SICTEDGeoparc de la Catalunya CentralFogons del BagesEstrella MichelinEl Rebost del BagesDO Pla de BagesCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Biosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí IgnasiàCamí Oliba