La Fira de Santa Llúcia de Sallent, organitzada des de l’any 1987, es celebra al voltant de la festivitat de Santa Llúcia i omple la vila d’un ambient càlid i festiu, el millor preludi de les festes nadalenques. El poble sencer es mobilitza per portar als carrers principals, paradetes de tot tipus amb un pes específic de l’artesania, que any rere any es potencia cada vegada més. Tanmateix també es poden trobar mostres d’entitats i els comerços del poble també s’aboquen al carrer.

Paral·lelament, s’organitzen actes culturals per totes les edats omplint de música els carrers. Animació infantil, xocolatada amb rom cremat a la tarda, concerts, mostra de balls tradicionals, gegants, són només algunes de les activitats. La majoria d’actes s’organitzen a la Plaça de Sant Antoni Maria Claret, vertader centre neuràlgic de la fira.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià