La Romànica en BTT és una marxa de resistència enmarcada dins l’Open Gran Fons de la Federació Catalana de Ciclisme. Una marxa no competitiva oberta a majors de 16 anys, però sobretot enfocada a ciclistes amb una bona condició física i experiència en marxes semblants. Un recorregut de llarga distància, on el seu desnivell acumulat, però sobretot, el seu perfil dentat amb pujades i baixades constants fa que sigui tot un repte.

Arrel de la ja coneguda Marxa Romànica de Resistència a peu que organitza el Centre Excursionista de Navàs, i fruit de les inquietuds , il·lusions, i la bona voluntat dels ciclistes del poble de Navàs i amb el suport del Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada, s’aconsegueix organitzar per primer cop l’any 2012 .

Després de poques edicions, s’ha aconseguit convertir en una de les marxes de resistència més importants de la Catalunya Central, fonamentada en la seva duresa física i la seva vesant paisatgística i cultural, enllaçant una gran quantitat d’ermites del nostre romànic català.

 

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

SICTEDGeoparc de la Catalunya CentralFogons del BagesEstrella MichelinEl Rebost del BagesDO Pla de BagesCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Biosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí IgnasiàCamí Oliba