Una bona part del festival es realitza en espais públics de la ciutat de Manresa. El festival posa a la vostra disposició una línia de bus exclusiva pel dia del festival. Les entrades són exclusivament per entrar a la sala Stroika, la part final del festival. La resta d’espais són gratuïts, seguint amb la nostra filosofia (mentre l’economia ens ho permeti).

El Festival de música electrònica Manrusionica és format per tres elements principals:
Electronic Park:
És l’espai en el que s’inicia el festival, una zona ajardinada dominada per arbres monumentals i amb la catedral a la nostra esquena. Trobarem la major oferta de tota la jornada, 7 actuacions musicals (4 lives), zones de pícnic, Food Trucks i activitats per a tots els públics.
ESCENARI THUNDERBITCH:
La Plaça de la Reforma és l’escenari per excel·lència de Manrusionica , un espai amb una ubicació espectacular, als peus de la basílica de La Seu de Manresa. Acompanyada d’un espectacle visual realitzat a l’escenografia del festival junt amb un espectacle de mapping a la façana de La Seu.
Sala Stroika:
La Sala Stroika (premiada dos anys seguits la millor sala de concerts de Catalunya) alberga la festa final del festival fins les 07:00 h! L’únic espai de pagament, però hi val molt la pena!

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Estrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralSICTEDBiosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià