T’agradaria sentir-te arqueòleg per un dia? ara ho pots fer al poblat ibèric del Cogulló.

Situat dalt d’un estratègic turó de 476 metres, el poblar del Cogulló és un recinte fortificat d’uns 5.000m2. Declarat BCIN i inserit en la Ruta dels Ibers, constitueix un dels jaciments ibèrics més importants de la Catalunya Central i capital de la tribu dels Lacetans. La construcció del nucli fortificat arranca a mitjans del segle V aC i s’abandona definitivament el segle I aC després d’una llarga ocupació de més de 400 anys.

Abans de realitzar el taller, tot el grup farà una visita guiada pensada per a públic familiar i seguidament es passarà a realitzar el talle d’arqueologia.  El taller consisteix en un sorral on en la mesura del possible es recrea les condicions d’una excavació ibèrica i on es podran desenterrar, tot aplicant la metodologia arquelògica, els objectes enterrats:  terrisses, amfores, monedes, murs… i tot acompanyat d’un dossier de treball.

Més informació i reserves online a: www. sallentturisme.cat

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Estrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralSICTEDBiosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià