La casa de menjars “Cal Rubell” és molt antiga, segurament que ja  des de començament del segle XlX  funcionava com hostal on hi havia un petit menjador. Fou al 1945, acabada la guerra quan la familia Catot Ponsa (els avis dels actuals propietaris) adquireixen l’establiment del carrer de la Vinya, esperonats pel seu fill gran, en Josep (conegut per  Pepet).
Cuina típica Catalana de mestressa, de qualitat i que amb el temps ha sabut evolucionar per incorporar, amb gran sentit comú i sense perdre el món de vista, noves tendències i modernitats, adequant-se als gustos més actuals, mantenint això sí un classicisme Català que sempre ha estat el nostre tret més distintiu.

Ús de productes naturals, no envasats: el sofregit, les patates, el romesco, sempre elaborats amb ingredients naturals, mai de pot o congelat.

Cuina de carbó que permet que els guisats es coguin a poc a poc, la qual cosa els hi confereix la tendresa i textura òptimes al paladar.
Elaboració artesana: cada setmana fem els canelons a mà, els flams, la crema catalana, les mousse i una gran varietat de postres.

Nous recommandons

Les labels de qualité des Bages

SICTEDGeoparc de la Catalunya CentralEl Rebost del BagesDO Pla de BagesCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)

Les routes de Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí IgnasiàCamí Oliba