El canvi ha consistit en una evolució progressiva treballant en diferents àmbit de la indústria alimentària: va començar a ca l’ Aligué als anys 80 com a cuiner, després va fer pastisseria per a restaurants el 1988, el 1990 crea la seva pròpia empresa i el 1998 obre el local actual.

Va ser una empresa pionera i innovadora creant un nou concepte de local, amb forn, pastisseria, i degustació. Aquest nou tipus d’establiment va tenir molt d’èxit fins arribar al punt que el local es va quedar petit degut a la bona acollida del públic. Amb la voluntat de donar servei i mantenir vendes, és en aquest moment que s’introdueix una mesura promocional i innovadora: portar l’esmorzar i el diari a domicili.

Amb el temps es va optar per una ampliació del mateix local, creant la zona de restaurant i el servei de càtering.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià