Comencem ben d’hora al matí amb els esmorzars de forquilla, podeu degustar carn de xai i botifarra del poble, així com el cap i tripa de vedella,el bacallà a la catalana, la cua de vedella estofada amb vi negre i la tripa i pota de xai. Al migdia us recomanem d’entrant el menú degustació on tastareu el foie de la casa,els carpaccios, les amanides tèbies, calamarsets de la costa, escamarlans gratinats. De segon plat podeu escollir les millors carns de vedella ecològica, l’ànec d’aglà a la cassola, així com peix i marisc fresc. Per acabar i després d’unes bones postres el millor cafè. Com podeu veure cuina catalana de mercat.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

SICTEDGeoparc de la Catalunya CentralFogons del BagesEstrella MichelinEl Rebost del BagesDO Pla de BagesCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Biosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí IgnasiàCamí Oliba