La nostra és la cuina tradicional catalana, amb tota la seva riquesa i varietat, aquella que amb el regust casolà és capaç de satisfer també els paladars més exigents tot servint-se de les viandes de cada època de l’any.

El secret és tan simple com fer les coses com cal, amb foc de llenya i la millor qualitat de tot allò que va a parar a la graella. Ah! i l’all-i-oli… D’aquest no us en direm pas el secret! La difusió de costums, festes i plats que es donen arreu que Catalunya ha incrementat la riquesa. Al nostre restaurant podreu degustar, sempre en el seu temps, els millors plats amb bolets, carns de cacera, calçots i totes aquelles especialitats pròpies de cada estació.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

SICTEDGeoparc de la Catalunya CentralFogons del BagesEstrella MichelinEl Rebost del BagesDO Pla de BagesCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Biosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí IgnasiàCamí Oliba