La Masia Pla de la Vila com s’anomena la casa, data de principis del s.XIV (any 1303). Va haver-hi molts propietaris i masovers diferents al llarg dels segles i finalment, la família Calafell-Corderroure primer, i més tard els seus fills, la família Calafell-Badia es van convertir en els darrers masovers.Però la casa es va posar en venda, i la família va haver de marxar.

La Masia de Canet (antiga Masia Can Joan) està situada a un entorn natural incomparable dins de Canet de Fals (Fonollosa), un indret tranquil per poder gaudir de grans espais per als més petits.
Servei de bar durant tot el dia i 2 menjadors.

Aquí podreu tastar des de la cuina tradicional catalana pròpia de “pagès” fins a la modernitat de plats creats a partir de l’experiència obtinguda, guisats tradicionals, una brasa d’alta qualitat i l’especialitat en l’elecció de plats per al vostre banquet. Oferim espais i serveis per a celebracions de tot tipus, des de dinars d’empresa fins a casaments o comunions i batejos.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

SICTEDGeoparc de la Catalunya CentralFogons del BagesEstrella MichelinEl Rebost del BagesDO Pla de BagesCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Biosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí IgnasiàCamí Oliba