El millor lloc per la millor jornada de treball

El castell i el seu entorn un espai immillorable per a les teves convencions, presentacions de producte, exposicions o reunions de feina. I t’ho posem molt fàcil. T’oferim solucions personalitzades. Posem al teu abast els mitjans i la teconlogia necessària pel què necessitis. I pots complementar el teu esdeveniment amb qualsevol de les nostres activitats: visita al castell i el celler, jugar a golf o pàdel o una ruta amb 4×4.

Sales de reunions

Tenim a la vostre disposició sales de reunions des de 40m2 fins a 260m2 i espais exteriors de fins a 500 m2 de superfície.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Els camins del Bages


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function themify_is_shop() in /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/themify-metabox/includes/themify-metabox-utils.php:116 Stack trace: #0 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(375): themify_verify_assignments(Array) #1 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/views/render.php(18): Themify_Popup->is_popup_visible(8483) #2 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(169): include('/home/bagesturi...') #3 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(191): Themify_Popup->load_view('render.php', Array) #4 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-includes/class-wp-hook.php(287): Themify_Popup->render('') #5 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('' in /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/themify-metabox/includes/themify-metabox-utils.php on line 116