30 d'octubre de 2019

PLA ESTRATÈGIC DE BAGES TURISME 2017 – 2020

L’any 2017 es va elaborar el Pla Estratègic de Turisme.El pla destaca el posicionament turístic del Bages aprofitant el relat del mar interior i el segell
UNESCO del Geoparc de la Catalunya Central, un reconeixement de rellevància i projecció mundial per esdevenir una destinació atractiva.

El Pla Estratègic va néixer amb la voluntat de facilitar la creació de productes turístics especialitzats i diversificats ​orientats a una demanda de qualitat tant nacional com internacional, consolidar Bages Turisme com l’ens comarcal públic-privat de referència en la planificació i gestió del turisme​, i apostar per les noves tecnologies, el coneixement, la formació i la innovació com a elements clau per a la competitivitat i l’excel·lència del sector turístic al Bages.

Presentació: Pla Estratègic de Turisme Bages_Diagnosi, visió i directrius

Document complert: Anàlisi, Diagnosi i Visió_Pla Estratègic Turisme Bages

 

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià