1 d'abril de 2020

AJUTS I FORMACIONS PER AL SECTOR TURÍSTIC, AUTÒNOMS I PIMES

Davant la crisi causada pel COVID-19, el qual ha forçat la paralització de l’activitat del sector turístic entre d’altres, des de Bages Turisme i el Rebost del Bages hem preparat un document amb informació d’interès que persegueix 2 objectius principals: fer front als possibles problemes de tresoreria i pensar en noves estratègies per a ser més competitius a l’hora de superar aquesta situació.  

 

Per aquest motiu, us fem arribar un recull dels ajuts econòmics per mitigar els efectes del COVID-19 per a autònoms i Pimes i més concretament per al sector turístic i el comerç, així com diverses formacions online enfocades a emprenedors del sector turístic i l’hosteleria. 

Recull dels ajuts econòmics

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri