6 d'abril de 2020

Concurs fotogràfic a Instagram- Bases del concurs

CONCURS INSTAGRAM 

 

Què és el que més t’agrada del Bages?

CONCURS! Per animar aquests dies de confinament, et proposem un concurs fotogràfic a Instagram sobre el que més t’enamora del Bages! Comparteix el teu racó preferit, un paisatge en concret, un monument característic de la comarca, una festa tradicional… o fins i tot les excursions amb la família i els amics que tant trobes a faltar. Ben aviat podrem tornar a gaudir del Bages i la seva gent, però mentrestant, #quedatacasa !

Publicarem les fotografies més boniques al nostre compte d’Instagram@bagesturisme i la que obtingui més “likes” guanyarà una experiència regal per a 4 persones: visita medieval al monestir de Sant Benet de Bages amb àpat al restaurant la Fonda per valor de 144€. 

Què has de fer?

  • Publica la teva fotografia del Bages com a post i explica’ns per què recomanes aquest indret del Bages o per què el trobes a faltar. Important! Ha de ser una fotografia que ja tinguis. No surtis de casa. 
  • Etiqueta amb #bagesturisme #elmillordelbages #joemquedoacasa la teva publicació. 
  • Segueix-nos a @bagesturisme 
  • Menciona @bagesturisme i @ les persona amb les qual t’agradaria compartir el premi.  

Pots participar amb tantes fotografies com vulguis fins dissabte 18 d’abril de 2020.

Els membres del Consell Comarcal del Bages poden participar per a dinamitzar el concurs, però queden exclosos per al premi. 

 

Donarem a conèixer el guanyador/a del sorteig diumenge 19 d’abril de 2020. 

 

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià