En un entorn privilegiat, el Pla de Bages, un petit nucli medieval, Salelles i la Casa de la Volta, centenària però amb totes les comoditats, us proposem tallers culinaris complementats amb activitats i visites per gaudir d’un dia de relax.
A la Casa de la Volta aprendreu a preparar plats tradicionals i receptes espectaculars mentre gaudiu d’un dia de camp i tasteu vins criats amb l’ànima, a la DO Pla de Bages!
Els tallers són molt personalitzats, grups de 4 a 8 persones per què us sentiu ben a gust amb propostes divereses: cuina tradicional, plats per quedar bé quan convideu els amics, cuina de fusió, cuina de Nadal,…
Comencem el dia amb un café de benvinguda a la Casa de la Volta. Preparem les receptes i, quan les tenim pràcticament enllestides, fem una pausa i anem passejant pel camp fins a la finca veïna, cal Quico, del Celler Fargas-Fargas. El seu propietari ens acompanya a les vinyes i ens fa tastar els vins que cria personalment en petites tirades. També podeu visitar el celler d’Oller del Mas, a només 2 minuts de la nostra finca. Els sabors del Pla de Bages a la vostra copa!
Després de la demostració-tast, tornem a la Casa de la Volta, enllestim les receptes i dinem tots junts.
A la tarda, tertúlia, petit passeig històric per la sagrera de Salelles i comiat.