2 dies pedalant entre vinyes del Bages

Gaudiu d’una magnífica ruta en BTT o bici elèctrica per la DO Pla de Bages. La ruta ressegueix les valls del riu Llobregat i la riera Gavarresa, des de la zona on els relleus tectònics (serres i carenes) generats per les principals falles i plecs que travessen en direcció NE-SW la meitat septentrional del Geoparc s’esmorteeixen fins entrar de ple en el Pla de Bages, un terreny ben poc afectat per aquestes estructures. Coneixeu monuments històrics i els cellers més representatius, degusteu els millors vins i gaudiu dels allotjaments més acollidors i de l’exquisida gastronomia de la nostra terra. Us proposem una ruta en bicicleta de 2 dies per conèixer de prop la DO Pla de Bages.

Acompanyats d’un guia local, descobrireu el passat i el present de la vinya a la comarca del Bages, amb elements tan singulars com les tines de pedra seca.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià