Mura és un tresor i com a bon tresor té peces de gran valor amagades. Espais humits i racons màgics plens de vida. Amfibis, insectes, i aus viuen en aquest fràgil ecosistema. Un indret per connectar profundament amb l’essència de la vida natural.

La Maribel i la Mònica t’acompanyaran a entrar al bosc per descobrir i connectar amb aquest paratge natural i amb el teu jo. A través de la pràctica del Bany de Bosc, et guiaran per poder viure una experiència tranquil·la i renovadora, on poder sentir un vincle amb la natura, sentir com el bosc sana. Podràs escoltar el vent, observar el moviment de branques i fulles, percebre els sons del bosc, olorar les arrels, descalçar-te i trepitjar la terra, escoltar tot el que es mou dins teu i fer-te conscient del diàleg que es desperta entre tu i el bosc.
Una activitat per fer a primera hora del dia, quan el sol comença a il·luminar les fulles, creant un encisador espectacle sensorial.

Un cop finalitzada l’activitat podràs degustar una de les famoses cistelles de la Roser. Una selecció dels millors productes artesans i ecològics fets a Mura.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià