Mura és un tresor i com a bon tresor té peces de gran valor amagades. Espais humits i racons màgics plens de vida. Amfibis, insectes, i aus viuen en aquest fràgil ecosistema. Un indret per connectar profundament amb l’essència de la vida natural.

La Maribel i la Mònica t’acompanyaran a entrar al bosc per descobrir i connectar amb aquest paratge natural i amb el teu jo. A través de la pràctica del Bany de Bosc, et guiaran per poder viure una experiència tranquil·la i renovadora, on poder sentir un vincle amb la natura, sentir com el bosc sana. Podràs escoltar el vent, observar el moviment de branques i fulles, percebre els sons del bosc, olorar les arrels, descalçar-te i trepitjar la terra, escoltar tot el que es mou dins teu i fer-te conscient del diàleg que es desperta entre tu i el bosc.
Una activitat per fer a primera hora del dia, quan el sol comença a il·luminar les fulles, creant un encisador espectacle sensorial.

Un cop finalitzada l’activitat podràs degustar una de les famoses cistelles de la Roser. Una selecció dels millors productes artesans i ecològics fets a Mura.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri