Un viatge que et permetrà desconnectar del dia a dia, i viure una experiència sensorial, obrir la ment i establir vincles profunds amb la natura. A través dels cavalls, el bosc i el patrimoni del Parc Natural, descobriràs tot un món.

El primer dia coneixeràs l’Eduard, el propietari de l’hípica de Talamanca, ell t’explicarà la singularitat i filosofia del seu projecte. Et farà un taller de connexió amb els cavalls, t’ensenyarà a comunicar-te i a fusionarte amb els cavalls a través d’un llenguatge basat en l’actitud i les emocions. Aniràs a cavall fins el càmping on l’Esther et prepararà un bon dinar casolà. A la tarda disposaràs de temps lliure per descobrir el municipi i l’entorn del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

El segon dia gaudiràs d’una de les visites més emocionants de l’indret, la ruta energètica de Maria Magdalena amb en Jordi Piñero. Una visita de misteri i espiritualitat, per conèixer el vincle sagrat que unia els primitius habitants amb la natura.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià