Somguies.cat és una empresa global de guies de muntanya que organitza tot tipus d’activitats a la natura. T’oferim l’oportunitat de participar en un curs d’alpinisme, on aprendràs els aspectes fonamentals per desplaçar-te amb seguretat en muntanyes hivernals, ja sigui amb corda o sense. Durant el curs, adquiriràs habilitats com progressar amb grampons i piolet, autodetenció, coneixements sobre nivologia, recerca de víctimes en allaus, nusos, progressió amb corda, assegurament, entre altres. No és necessària experiència prèvia.

Aquest curs té una durada de dos dies i es realitza durant el cap de setmana. El cost és de 150€, que inclou tot el material tècnic necessari. En el cas que ja disposis del teu propi equip tècnic, et farem un descompte del preu total. Pots reservar fàcilment el curs d’alpinisme en línia. Si tens preguntes o dubtes, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-te a descobrir l’emoció de l’alpinisme.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià