Desxifra «El Malefici Sagrat» mentre t’endinses al Monestir de Montserrat amb un divertit Escape Room.

Un recorregut on aprendràs el més impactant de Montserrat i apreciaràs la veritable màgia de les muntanyes mentre vius una història secundària basada en fets reals.

Per a més informació i reserves visita la nostra web: https://www.visitescape.com/el-maleficio-sagrado/

Després de la desaparició de la seva filla per les muntanyes, un científic decideix investigar per què a Montserrat ha arribat a desaparèixer tantíssima gent. Mark Guide, després de rebre el missatge del seu amic, decideix investigar la suposada resposta a tot el misteri. Sigues investigador i recorre el monestir per conèixer fins a quin punt hi pot haver una explicació científica als fets. Ho aconseguiràs?

Què és VisitEscape? La primera APP que fusiona la informació, el misteri i el room escapa a l’aire lliure. Però tranquil, no som tan avorrits com una audioguia convencional! La veu és d’un actor de doblatge, les músiques i els sons de fons són actuals, i les històries estan conduïdes per un misteri que té relació amb el lloc que visites.

Punt d’inici: Estació del Cremallera de Montserrat, al monestir, al costat de l’oficina de Turisme de Montserrat.

Auriculars i mòbil: són imprescindibles! Cada persona haurà d’anar amb el mòbil amb connexió a Internet i auriculars.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià