Una visió panoràmica de la història de Manresa i de la comarca des de la prehistòria fins als nostres dies. En destaquen la col·lecció de ceràmica medieval, un dels fons d’escultura barroca més importants de Catalunya i la sala Antoni Viladomat i Manalt que acull un dipòsit d’obres d’aquest autor cedides pel Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Amb motiu de les importants obres de renovació que afecten el museu la major part de les sales estan actualment tancades. El museu manté en la mesura del possible la programació d’exposicions temporals. Aquestes s’ubiquen en les sales noves de la galeria Sud del Claustre. Cal onsultar la informació a part per saber si hi ha alguna exposició en curs i els seus horaris.

El procés d’obres en curs s’emmarca en la implementació del nou programa museològic elaborat per al Museu de Manresa. Amb la consolidació del nou programa volem consolidar-lo com a “Museu del Barroc de Catalunya”.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià