Visitaràs un conjunt de pobles medievals amb molt d’encant, fets de pedra i històries, que els seus habitants compartiran perquè coneguis aquest territori en primera persona. Una immersió a l’essència del relleu, a les seves formes i a un paisatge fet de persones i tradicions.

T’allotjaràs en un hotel fascinant, un mas del segle XII, construït dins una balma, una cavitat excavada, de forma natural a la muntanya. Un allotjament-museu en un medi natural únic, ple d’història.

El primer dia pujaràs al Montcau amb l’Isaac un dels geòlegs que coneix millor el Parc Natural. Ell t’explicarà el secrets geològics que amaga aquest emblemàtic cim. Després de degustar un pícnic amb les millors vistes disposaràs temps per conèixer el municipi de Mura i passar temps lliure, descansant i coneixent els encants de la zona.

El darrer dia t’esperarà en Jordi per explicar-te una de les tècniques agràries més antigues, la construcció de murs i barraques de pedra seca; amb ell visitaràs aquestes increïbles construccions i contribuiràs a preservar aquest patrimoni amb un taller de pedra seca, on donaràs forma al paisatge. Acabaràs el taller amb un tast de vins de la mà d’en Pep.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià