Vols gaudir d’una experiència inoblidable a l’entorn de Cardona? Nosaltres et volem oferir la possibilitat d’estar en contacte directe amb la natura.

Una ruta de senderisme a Cardona (també en marxa nòrdica) que ha estat ideada per a tots els públics, et volem portar a llocs que tan sols surten a les postals, veure i gaudir de paisatges únics al món. Gaudiràs de la Muntanya de Sal en comunió amb el Castell de Cardona i la mateixa natura.

Un recorregut saludable ideat per la Fundació She del doctor Valentí Fuster, considerat el millor cardiòleg a escala mundial. Els nostres guies t’acompanyaran en aquesta ruta de senderisme a Cardona i t’explicaran les característiques úniques de l’entorn natural que fan del nostre poble i la seva muntanya de sal una destinació única per visitar.

Per a més informació i reserves, visiteu el web de Cardona events.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià