On dormir

Queda’t a dormir al Bages!

 

Hotels familiars amb encant per un cap de setmana amb la parella; antigues masies de turisme rural restaurades on els més menuts podran córrer i acariciar els animalons de granja; albergs, càmpings i zones d’autocaravanes per anar al teu ritme…

El Bages t’ofereix una gran diversitat d’allotjaments des de cases de turisme rural a hotels de tot tipus, adaptats a la diversitat de públic per assegurar una escapada perfecta per desconnectar i fugir de les aglomeracions.

Et recomanem aquells allotjaments amb el distintiu Biosphere, que aposten per un model de turisme responsable compromès amb la sostenibilitat mediambiental, social i econòmica en tota la seva gestió interna.

Els allotjaments amb el distintiu Punt d’Informació Turística han estat formats perquè puguin assessorar al visitant sobre l’oferta d’activitats i atractius turístics del Bages.

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià