Casa de Colònies La Plana
La Fundació privada La Plana té la seva seu al municipi de Santa Maria d’Oló, a sis km del poble, a cent quilòmetres, aproximadament, tant de Barcelona com de Girona. La seu disposa d’una casa – masia gran del segle XVIII- i de varis annexes al voltant, dos dormitoris col·lectius, dues grans sales de treball, una biblioteca i un taller d’aprenentatge d’oficis com la restauració de mobles, la soldadura, l’electricitat, la pintura i l’artesania. També comptem amb dues habitacions adaptades per persones amb discapacitats físiques, i 12 habitacions individuals per a les persones que assistim i que resideixen a La Plana.
Les jornades que es celebren solen tenir un aire dinàmic, participatiu i pràctic, algunes de les sessions en format taller, on es combinen els debats amb professionals de banda i banda de la Mediterrània, amb moments de distensió gaudint de l'entorn i les activitats que ofereix la Masia La Plana (hort, passejades, ioga, menjars vegetarians, música i altres activitats).

Instal.lacions:

. Capacitat 78 persones
. 2 dormitoris col.lectius
. 2 sales grans de treball
. 1 biblioteca
. 1 taller d'aprenentatge d'oficis
. 2 habitacions adaptades per minusvàlids
. 12 habitacions individuals

Més informació

Adreça: Mas la Plana, S/N (final carrer Mossèn Parcerissa) 08273 Santa Maria d'Oló
Tel: 93 838 52 03
Fax: 93 8384120
Web: www.laplana.org
E-mail: laplana@laplana.org
Coordenades: 0N 0E

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià