CAMINADA BAGES – GEOPARC

El mar interior

El Consell Comarcal del Bages (Bagesturisme i Geoparc) amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de Fundació Cardona Històrica organitza la 2a Caminada Bages – Geoparc que enguany està tematitzada a l’entorn del mar interior i la sal.

INSCRIU-TE!

RECORREGUT

És un recorregut circular amb inici i final al Parc de la Muntanya de Sal. És una ruta fàcil majoritàriament per pista de terra i corriol que transcòrrer pel paisatge de bosc i camps del municipi de Cardona. La ruta inclou vistes espectaculars de Cardona, del castell i la muntanya de sal. També es veu el Pirineu al fons.

Ruta de 8,7km i 250m+ de desnivell (ruta a google maps)

PUNT DE TROBADA

Diumenge 21 de maig a les 9h al Parc Cultural de la muntanya de sal de Cardona.

APARCAMENT

A les 8.45h al Parc Cultural de la Muntanya de sal de Cardona.

Més info

Activitat gratuïta. Inclou assegurança, guiatge i avituallament final de productes locals. Portar aigua i calçat còmode.

La organització no es fa responsable dels accidents i problemes que tinguin els participants o de possibles pèrdues d’objectes personals.

No hi ha limitació d’edat però és necessari que els menors vagin acompanyats d’un adult.

L’aforament és limitat, cal inscriure’s prèviament. 

Cal respectar la natura i no deixar residus.

Telèfon de contacte organització (Bagesturisme): 678 03 11 02

Cartell informatiu

Queda’t a dinar a Cardona i rodalies

Queda’t a dormir!

Tots els camins et porten al Bages

El Bages, viu el plaer de descobrir-lo!

A tocar de les principals ciutats de Catalunya, hi ha guardat un gran secret. Amb la cara nord de Montserrat com a protagonista, el Bages és un joia rural amagada; un indret allunyat de les aglomeracions i desconegut per molts, que sorprèn per la seva autenticitat i caràcter. 

Visitar aquest territori és també trepitjar el terra d’un mar interior que va existir fa més de 40 milions d’anys i que va desaparèixer amb l’aixecament dels Pirineus. Aquest antic mar declarat Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central ens ha deixat en herència un ric patrimoni natural i geològic únic, que ha forjat paisatges de bosc i vinya increïbles, pobles on el temps s’hi atura, cultura, tradicions i una oferta enogastronòmica per seduir els sentits. 

Aquesta primavera desconnecta al Bages!

El Bages

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià