El Restaurant va endegar el seu negoci l’any 1972, integrat amb l’Hotel i amb una cunia d’origen familiar, combina la cuina tradicional catalana amb la cuina moderna i avantguardista. Els nostres espais ens permeten gaudir d’un sopar romàntic, familiar o d’una celebració amb la màxima professionalitat, elegància i comoditat.

El treball de la cuina familiar i de la terra, combinada amb les noves tendències avanguardistes ens permeten oferir una cuina d’alt nivell, on el detall no és un luxe sinó una obligació. Disposar de productes de primera qualitat i un equip preparat ens permet oferir una bona cuina tradicional.

Te recomendamos

Los distintivos de calidad del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants gastronòmicsEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Los caminos del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

Ir al contenido