Vine a la Torrada de l’any, no te la perdis!

FIRA DE LA TORRADA
SANT SALVADOR DE GUARDIOLA
1 DE NOVEMBRE

A Sant Salvador de Guardiola una vegada a l’any celebrem la Fira de la Torrada! Ens torrem de tradició, de llegendes, de natura, de menjar i beure, d’espectacles, d’humor i castanyes!

Aquesta fira és tota una festa que se celebra l’1 de novembre, diada de Tot Sants. En aquest sentit, podreu gaudir de diferents espais diferenciats:

  • El Mercat de Pagès. Zona comercial tradicional amb parades d’artesans vinguts d’arreu de la comarca. Carrer de la Creu.
  • Plaça dels Oficis i tallers. Aparcament de l’Ajuntament Vell.
  • La Taverna dels Torrats. Espai gastronòmic-cultural on hi haurà diverses actuacions musicals al llarg del dia. Hi haurà servei de bar.

Passejant per la fira trobaràs productors, artesans i un espectacle familiar itinerant de «Pigs» omplint els carrers de productes de la terra de tardor, artesania i color, molts colors.

Et convidem a torrar-te de tradició, història i llegendes, a assaborir el menjar i beure local i gaudir de les diverses activitats culturals, com el microteatre del Festival Test, o dels diferents concerts i espectacles de la Taverna dels Torrats!

Viu Sant Salvador de Guardiola! Viu la natura al peu de Montserrat!

T’hi esperem!

http://www.firadelatorada.cat

Programa

 

 

Te recomendamos

Los distintivos de calidad del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Los caminos del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià