Servim esmorzars, disposem d’un acollidor menjador a la carta i també oferim servei de bufet lliure al migdia (festius inclosos), els divendres i dissabtes a la nit.
L’equip de treball del Restaurant Golden esta integrat per persones joves amb una gran experiència al sector, a demés d’un gran interès per realitzar un bon treball. El nostre desig es oferir plats de qualitat a preus raonables i amb un bon servei.
El nostre bufet lliure funciona a diari, cada migdia, inclosos festius, i divendres i dissabtes a la nit. Oferim un ventall de més de 40 primers plats a escollir; els segons es serveixen a taula, donant la possibilitat d’escollir entre dos plats de carn i dos de peix.
Per postres, tenim diferents possibilitats, a demés, incloem el pa, vi i aigües minerals.
Al menjador a la carta oferim plats del dia de cuina de mercat, especialitzats en peix i carn com: ostres, gambes de la costa, filet de lluç al forn, rap, llenguado, xipirons, espatlla de cabrit, costelletes, filet…