Mas del Puig és una masia del segle XIII, situada a Castellbell i el Vilar, completament rehabilitada, que ofereix espais per a reunions de treball i esdeveniments socials (celebracions familiars, trobades d’amics, dinars d’empresa, etc.), de petit format.

 

 

Sala de reunions Els Cups:

És una sala per a reunions de treball de fins a 14 persones. completament equipada amb taules i cadires, pissarra, pantalla i projector multimèdia, paperògraf i connexió a Internet mitjançant ADSL i WiFi.

Una segona sala, més petita, que complementa l’anterior, per facilitar el treball en grups o per a reunions de grups més petits. Disposa d’una sola taula gran on poden treballar fins a 10 persones.
Pels moments de descans i relax hi ha dos espais on parlar amb tranquil•litat o prendre un cafè tot gaudint de les magnífiques vistes de la muntanya de Montserrat.
Tots els espais disposen d’aire condicionat i lavabos.
Ideal per a reunions de treball, formació, cursos d’idiomes, reunions corporatives, equips de direcció,coaching, team building
Sala menjador de l’Antic Femer:
És una sala amb una magnífica volta de pedra, reconvertida en una confortable sala per a trobades i celebracions familiars o d’amics, de fins a 22 persones. L’espai inclou una petita cuina on preparar el menjar, una barbacoa interior i lavabos. Està equipat amb aire condicionat, pantalla i projector, taules, cadires, vaixella, cristalleria i coberts.
Ideal per a celebracions familiars, trobades d’amics, àpats d’empresa, aniversaris, bateigs, comunions o petits casaments.
Les activitats es poden complementar amb visites, dins la mateixa finca, al museu sobre la vida a pagès, abans i a L’Hort del Puig, explotació d’agricultura ecològica.

 

 

 

 

 

 

Te recomendamos

Los distintivos de calidad del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Los caminos del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià