El cap de setmana del 2 i 3 de setembre torna Navartronik, el Festival de Música Electrònica a Navarcles, un esdeveniment únic que combina la màgia de la música electrònica amb un entorn pintoresc. Amb una selecció de DJs de renom i noves promeses, estem segurs que aquest festival oferirà experiències musicals inoblidables.

L’edició de 2023 arriba plena d’energia, amb entrada gratuïta per poder gaudir de l’entorn natural de la font nova de Navarcles. Aquest any, Navartronik comptarà amb 2 escenaris diferenciats: Line up Tecnho i Dub on des de les 12 del migdia hi actuaran més de 30 artistes com Teuma thug p.a.w.n. gang), acid rats, dvrk oktopus, rebel bunnie i molts més!

A part de l’escenari principal, enguany el Festival de Música Electrònica gaudirà de 2 sound systems de diferents col·lectius que hi han volgut participar.

Podeu consultar tota la informació aquí.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià