El divendres dia 6 de maig es podrà gaudir del Sopar gastronòmic dels Matiners als Cellers Abadal, amb maridatge entre els vins Abadal i el porc Ral d’Avinyó. El sopar l’elaboraran els cuiners Jordi Llobet i Sergi Costa. La convidada d’honor d’enguany serà la cuinera Ada Parellada.

  • Hora visita celler: 20.00 h / Hora aperitiu al pati del celler: 20.30 h/ Hora sopar al celler dels Til·lers: 21.00 h
  • Lloc: Celler Abadal (Horta d’Avinyó)
  • Preu: 45 €/persona
  • Imprescindible reserva prèvia: fins al dilluns 2 de maig
  • Reserves online: http:/abadal.net/ca/tastos-tematics/
  • Més informació a: https://matiners.cat/

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri