El divendres dia 6 de maig es podrà gaudir del Sopar gastronòmic dels Matiners als Cellers Abadal, amb maridatge entre els vins Abadal i el porc Ral d’Avinyó. El sopar l’elaboraran els cuiners Jordi Llobet i Sergi Costa. La convidada d’honor d’enguany serà la cuinera Ada Parellada.

  • Hora visita celler: 20.00 h / Hora aperitiu al pati del celler: 20.30 h/ Hora sopar al celler dels Til·lers: 21.00 h
  • Lloc: Celler Abadal (Horta d’Avinyó)
  • Preu: 45 €/persona
  • Imprescindible reserva prèvia: fins al dilluns 2 de maig
  • Reserves online: http:/abadal.net/ca/tastos-tematics/
  • Més informació a: https://matiners.cat/

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià