Durant els dies 26 i 27 d’agost, tothom qui vulgui podrà gaudir del riu Llobregat amb canoa i, alhora, podrà aprofitar l’ocasió per entrenar per a la desena competició de canoes que se celebra durant la prèvia de la Festa Major de Sallent, el diumenge 3 de setembre.

L’activitat de rem serà durant tot el dia, des de les 11 h del matí i fins a les 8 del vespre. A més, es comptarà amb servei de “food trucks” per a qui desitgi menjar en el mateix espai.

Aquelles persones que disposin de canoa poden portar-la, però el consistori en cedirà de manera gratuïta a qui no en tingui. És per això que cal reservar la franja horària en la qual es vol participar, ja que hi haurà deu caiacs per cada hora.

No t’ho pensis i vine a gaudir amb nosaltres al riu Llobregat!

Sempre hi haurà d’haver una persona adulta a la canoa, la capacitat de l’embarcació és per a tres persones.

La reserva és per embarcació, no per persones!

Reserva la teva canoa de manera gratuïta clicant al següent enllaç: www.entrapolis.com

T’esperem a la zona del nou!

Video de la 9a competició de canoes de la Festa Major 2022 clicant a sobre la paraula en negreta. (La ubicació de la competició no és la mateixa que la de les jornades del cap de setmana).

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià