Entre el 3 i l’11 de juliol se celebraran fins a quatre xerrades per abordar l’impacte del model de producció i consum actual: Què llancem? Com produïm? Què vestim? Què mengem? Més enllà de la reflexió crítica, també es descobriran iniciatives locals basades en el suport mutu i la col·laboració comunitària que estan construint alternatives sostenibles al Bages.

La Comunalitat de Manresa, amb la col·laboració de diferents iniciatives locals, organitza el cicle de xerrades ‘Produir, consumir, decréixer a Manresa’ per parlar dels efectes negatius del model de producció i consum capitalista i extractivista actual.

Així, a través de quatre xerrades, s’abordarà l’impacte del model de producció i consum actual al voltant de temes com la gestió dels residus electrònics, l’impacte de la indústria de la moda, els models de producció o la indústria alimentària.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià