AIMS és l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, de referència internacional i que des de fa vint anys acull joves talents musicals extraordinaris d’arreu.

De l’Acadèmia neix el principal i únic Festival Pedagògic d’Espanya, un projecte de descentralització cultural en un territori mancat d’accés a la música de qualitat. AIMS, a més, és una oferta que promociona el patrimoni musical i arquitectònic català i reforça el turisme cultural del territori.

L’any 2018 l’AIMS va parar a Sallent per primera vegada i, des de llavors, aposta per impulsar la joventut i la música clàssica. En aquesta ocasió AIMS, i repetint el format que va presentar a Sallent el 2022, projecta un concert de doble atractiu: una visita guiada a la Casa Museu Torres Amat i, seguidament, l’alumnat seleccionat “il·luminarà” les parets del museu amb la interpretació de gran varietat de peces musicals.

Obres:

F. SCHUBERT, Sonatensatz
F. SCHUBERT, Trio andante en mi bemoll major
Altres obres a determinar

Intèrprets:

Liana Gourdjia – violí; Peter Thiemann – violoncel; Seon-hee Myong – piano i alumnes de l’AIMS

INFORMACIÓ:

Horari: 20:00h
Direcció: C/ del Pont 2 (casa Torres Amat)
Preu: 10 €
Reserveshttps://aims.cat/ca/aims-festival/calendari-i-programes/

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià