Dissabte 30 a les 10 del vespre, darrera actuació del cicle de concerts al castell de Sallent, comptem amb The River Troupe Gospel: la seva energia, força, sentiment, il·lusió, un repertori variat, combinat amb una alegria i felicitat que neix a l’escenari i s’encomana per tota la platea. Són els trets essencials d’aquest cor sallentí dirigit per Vicen Alfonso i Jaume Riu, que presenta el seu nou espectacle que combina temes gospel amb els que ells anomenen Tribute, un homenatge a artistes que han marcat la història de la música com Madonna, Marvin Gaye, U2, Dolly Parton, Michael Jackson, Carole King i Leonard Cohen.

Abans i després de l’actuació hi haurà servei de Food Truck i Bar. En cas de pluja el concert es traslladarà a la Fabrica Vella.

Tots els concerts són organitzats per l’associació de la Trenta-sisena i l’ajuntament de Sallent.

Compra d’entrades a: https://www.castellsallent.cat/programacio/

Com arrribar-hi:
Des de la carretera secundària que uneix Sallent amb Cabrianes (Camí de Cabrianes), cal prendre el trencall que senyalitza el castell “Baixada Riu”. Després de travessar les instal·lacions mineres, comença el camí de pujada al castell (senyalitzat)

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià