Del 14 al 18 de maig els museus de Manresa se sumen al Dia Internacional dels Museu i tornen a obrir les seves portes i a oferir activitats per a tots els públics

El 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus, impulsat pel Consell Internacional dels Museus (ICOM) des de fa més de 40 anys per posar en valor la tasca que fan els museus en el desenvolupament de la societat.

“Els museus tenen el poder de transformar el món que ens envolta”: aquest és el lema que enguany proposa l’ICOM amb l’objectiu d’explorar el potencial dels museus per provocar canvis positius en les seves comunitats en tres àmbits: la sostenibilitat, la innovació en la digitalització i l’accessibilitat i la capacitat de construir comunitat a través de l’educació.

En aquests àmbits i en d’altres, la tasca que fan els equipaments museístics de la ciutat és indispensable. El Dia Internacional dels Museus és una bona ocasió per conèixer-la. Us convidem a participar-hi!

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià