Una visita guiada per les naus, la nova turbina i el motor Diesel de vaixell que complementava la força hidràulica per a activar els embarrats i els generadors de Cal Berenguer. Un indret amb molt d’encant que s’ha usat en filmacions i videoclips, com ara, “Temps de silenci”, fotos d’antics vilatans/es i peces emblemàtiques, tot recuperat i rehabilitat per al lloguer, gravacions i ara visites gràcies a l’estima que li té el seu propietari, en Josep, i que fa retrocedir a qualsevol en el temps. La memòria d’un passat industrial que ens ha marcat com a població.

InformacióEs realitzaran visites en petits grups d’una durada aproximada de 1 hora:

Horaris: 10.00h (les 11.00h està plena)
Lloc: Cal Berenguer (Cabrianes: 41.79889078116559, 1.9043123096090298)
Activitat gratuïta
Cal inscripció prèvia al web
Accés: passat el Pont de Cabrianes, girar a la dreta i aparcar, dirigir-se al fons del pati on hi ha l’entrada i la recepció.
En cas d’anul·lació, preguem que ens ho comuniquin a info@sallentturisme.cat o el telèfon 671 405 483 per a deixar les places lliures.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià