Vine a la Torrada de l’any, no te la perdis!

FIRA DE LA TORRADA
SANT SALVADOR DE GUARDIOLA
1 DE NOVEMBRE

A Sant Salvador de Guardiola una vegada a l’any celebrem la Fira de la Torrada! Ens torrem de tradició, de llegendes, de natura, de menjar i beure, d’espectacles, d’humor i castanyes!

Aquesta fira és tota una festa que se celebra l’1 de novembre, diada de Tot Sants. En aquest sentit, podreu gaudir de diferents espais diferenciats:

  • El Mercat de Pagès. Zona comercial tradicional amb parades d’artesans vinguts d’arreu de la comarca. Carrer de la Creu.
  • Plaça dels Oficis i tallers. Aparcament de l’Ajuntament Vell.
  • La Taverna dels Torrats. Espai gastronòmic-cultural on hi haurà diverses actuacions musicals al llarg del dia. Hi haurà servei de bar.

Passejant per la fira trobaràs productors, artesans i un espectacle familiar itinerant de «Pigs» omplint els carrers de productes de la terra de tardor, artesania i color, molts colors.

Et convidem a torrar-te de tradició, història i llegendes, a assaborir el menjar i beure local i gaudir de les diverses activitats culturals, com el microteatre del Festival Test, o dels diferents concerts i espectacles de la Taverna dels Torrats!

Viu Sant Salvador de Guardiola! Viu la natura al peu de Montserrat!

T’hi esperem!

http://www.firadelatorada.cat

Programa

 

 

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià