Fira de l’Abat Monacàlia

Organitza:
Ajuntament de Navarcles


938310011

Aquest 2 i 3 d’abril torn a la Fira de l’Abat

La tradicional festa navarclina, que aquest any celebra la divuitena edició, torna després d’una pausa de 2 anys a causa de la pandèmia. Es mantindrà l’essència de la fira hi haurà novetats, tant pel que fa a activitats com pel que fa a espais del poble que feina anys no s’utilitzaven.

Podràs trobar espais dedicats al vi amb venda, tastos, degustacions i gastronomia variada. Actuacions de les entitats navarclines: grup de teatre, esbart dansaire, ballet jove, colla gegantera i un extraordinari espectacle de circ. Podràs trobar al parc marcel·lí monrós la plaça de la cervesa que acollirà la taverna amb vermuts amb música en direcet, gastronomia veriada.

S’habilitarà la plaça St Valentí en l’era d’una masia on ens ambientarem en les feines que feien les dones al mas i les bugaders. Tb es podran tobra espais dedicats als menuts amb una tirolina, un carrusel molt especial, tallers de circ, tradicional trenet.  Cantades, representacions teatrals, batucades, mercat de venda i intercanvi de plaques de cava.

Així com tot un seguit d’espectacles itinerants, paradetes de comerç local, així com altres productors tant gastronòmics com d’artesania. Mostra d’oficis tradicionals

Tot un plegat una gran fira en què convidem a passar-vos-ho molt bé.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià