Castellbell i el Vilar

Flor de Sol

17 i 18 de febrer

Organitza:
Ajuntament de Castellbell i el Vilar
Plaça de l'església de Santa Maria del Vilar

Divendres 17 i dissabte 18 podrem tornar a gaudir d’un fenomen natural únic a la falda de Montserrat que només passa uns dies en concret del mes de febrer: els darrers rajos de sol que travessen la Roca Foradada del massís de Montserrat.

Apropa’t a l’església de Santa Maria del Vilar de Castellbell i el Vilar cap als volts de les 17:00 h de la tarda per viure una autèntica experiència amb música, degustació de vins, mercat de productes locals i un concurs de fotografia! T’hi animes a participar? 

Durant els dos dies també s’oferirà la xerrada del fotògraf Jaume Morera Barreda a l’interior de l’església del Vilar que explicarà les claus per captar el fenomen natural amb l’ajut d’una càmera fotogràfica. Morera va ser el guanyador del primera concurs fotogràfic Flor de Sol fa dos anys.

Enguany, s’oferiran experiències que inclouran una estada d’una nit a l’allotjament rural Ca La Julita i un sopar al restaurant Can Ferreroles Nou. Totes les persones interessades amb aquest pack turístic han de contactar amb l’establiment  Ca La Julita al telèfon 630 33 35 93 o al correu calajulita@gmail.com

Consulteu tots els detalls al web de l’Ajuntament.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià